Kultur og Samfund

På Kultur- og Samfundslinjen får du mulighed for at udforske det samfund, der omgiver dig. Du vil blive klogere og rustet til at forstå, hvad der rør sig ude i den virkelige verden. Du får mulighed for at dykke ned i spændende og aktuelle emner og debattere dem, så dine egne holdninger bliver udfordret, og du får indblik i andres.

Vi nøjes ikke med at tale om tingene i klassen; vi opsøger dem og får en fornemmelse af, hvad det er, vores samfund består af. Det kunne være en tur på Christiansborg for at besøge en politiker, et møde med en hjemløs, et besøg hos en journalist på en avis, et virksomhedsbesøg eller et besøg på en ambassade. Vi tager også en uge til en europæisk storby, for at møde unge på din egen alder og få et indblik i, hvordan deres liv leves.

Vigtigt:
Vi tager på studietur til en europæisk storby.
Turen koster 3200 kr, som du selv skal betale.