Studieturen til Berlin

Indlejret objekt

Siden 10. klasseskolens start i 1999 har hele skolen taget på en fælles studietur til Berlin.

Turen foregår altid i en uge før efterårsferien, og den er et vigtigt bidrag til det sociale liv i og på tværs af klasserne.

De store omvæltninger, som Berlin har gennemgået siden 1989, giver mulighed for mange historiske og samfundsmæssige emner.

På vores hotel, Aletto bliver vi indkvarteret i 3-6 sengsværelser. Aletto ligger ved Zoologischer Garden Bahnhoff, i det gamle Vestberlin, der bl.a. rummer den berømte indkøbsgade Kurfürstendamm. https://www.aletto.de/de/

Om dagen er du med dine kontaktlærere på tur til mange af byens seværdigheder. Efter klokken 16 kan du sammen med dine studiekammerater udforske byens butikker og spisesteder på egen hånd.

I ugen op til studieturen arbejder hele skolen 2-3 temadage med Berlin som indhold. Her lærer du om Berlins nyere historie og andre emner, som er relevante for forståelsen af ting, som du bliver præsenteret for på klasseturene. Her bliver Berlins U- og S Bahnsystem også gennemgået, så du i fritiden selv kan finde rundt i byen sammen med dine venner.

Egenbetaling for turen er: 2000 kr. Beløbet bedes indbetales på skolens konto senest den 1. september:  4319 11970354

Husk at skrive elevens fuld navn og klasse på indbetalingen.