IT på HUC

Login oplysninger til skolens udstyr
Som bruger på HUC skal du kun bruge et brugernavn (login), nemlig dit Uni-login.
Med dit login får du adgang til skolens computere og til elev-Intra.

Skolens computere
alle brugere på skolen har fået et brugernavn = Uni-login.
Når du som førstegangsbruger skal bruge en computer, skriver du dit Uni-login som brugernavn og dit valgte password som adgangskode. Hvis du ikke kan logge på maskinen skal du kontakte Tina Kann, der sidder på kontoret. Tina er Uni-login ansvarlig.

Elev-Intra
alle elever er oprettet med deres Uni-login. I elevintra kan du sammen med dine kammerater og lærere lave webaviser, skrive anmeldelser af bøger, notere lektier og opgaver, føre logbog og meget mere. Administrator for elev- og forældre- Intra er Tina Kann og Tine Beim.

Udlån af skolens computere
HUC har to sikringsskabe med bærbare computere. Begge skabe indeholder computere, der kan lånes af elever.

IT-rygsæk – Hvis du er blevet visiteret til en It-rygsæk, kan du få udleveret en bærbar computer til brug i undervisningen, mens du går på skolen. Denne skal afleveres efter sommerprøverne juni 2014 på kontoret.
For elever med IT-rygsæk afholdes et kursus her på skolen. Jeg kommer rundt i starten af skoleåret for at afdække behovet for hjælp til både installation og selve programmerne.

Hucoteket
På skolens bibliotek, kaldet Hucoteket, kan du henvende dig hvis du ønsker at låne en computer fra sikringsskab 1, men du kan også vælge at arbejde ved en af de 9 stationære maskiner i lokalet.
Du skal dog være opmærksom på hvilken printer der er tilknyttet de enkelte maskiner.