- Jeg synes personligt selv at kunst og design holdet er et sted, hvor man kan få lov til at udfolde sin kreativitet

Elev

- Man er selv med til at komme med ideer, så man kan lave det, man har lyst til
                                                                            Elev

F.eks. har vi "stylet" forretningsvinduer og pyntet vægge

KUNST og DESIGN

Vi ses på Kunst og Design

Kunst- og designværkstedet
 - Rummet for utæmmet kreativitet!

Tjek ind her hvis du elsker at male, tegne eller sy og har lyst til at lære noget mere og noget nyt. I værkstedet kan du fordybe dig i netop det, du kan lide at lave i et helt skoleår.

Her arbejdes med pensel, blyant, tryk, sy- og boremaskine, overlocker, computer, 3 d-printer, hammer og sav for at udvikle forskelige projekter.

I skaber malerier, tegninger, mode, smykker, møbler, bøger, lamper, skåle, vægmalerier, graffiti, vinduesudsmykning, tatoveringer og meget mere.

I introduceres for kunst og design på mange forskellige måder, og vi besøger museer, går i teatret, ser film, kigger i bøger og blade og henter inspiration alle steder fra.

Linjen udstiller undervejs værker og produkter for resten af skolen.

Året starter med en studietur til Brandts Klædefabrik i Odense og slutter med en tre dages tur til Århus med besøg på AROS og andre spændende museer.

Brugerbetalingen på 1200 kr. dækker årets ture.