Vi arbejder med emner som:
Sundhed, ernæring, relationer, kærestevalg, barndom, ungdomsliv, selvværd og selvtillid, kriminalitet, psykiske lidelser, kommunikation og konflikter, livet set med andre øjne, tendenser i samfundet omkring os.

Psykologi fordi:
- Vi tit oplever udfordringer og ridser i vores psyke.
- Vi påvirkes af de mennesker, vi lever sammen med.
- Vores opvækst og de valg vi træffer som unge, har betydning for vores personlige    udvikling.
- Kommunikation er afgørende for en god relation.

- Vi lærer at forstå hinanden ved at sætte os i andres sted, være nysgerrig på  forskellige måder at leve på.

Hvis du vælger vores linje, skal du forvente at en del af undervisningen er teoretisk og bygget op omkring foredrag og gruppearbejde. Ligeledes vil der være gæstelærere og ture ud af huset. Det er en linje, hvor vi lærer hinanden godt at kende, da vi arbejder med det at være menneske.

PSYKOLOGILINJEN

Vi ses på Psykologilinjen

”Jeg forventede at lære en masse om sund kost og psykologi”

”Jeg ville gerne blive klog på menneskers tanker, reaktioner og følelser”